Chemische peelings

Acné
Pigmentvlekken
Couperose
Rimpels

Chemische peeling 

De medik8 peelingen gaan een stapje verder dan de gewone facials en richten geen schade aan de huid, dit in tegenstelling tot diverse andere peelingen. De peelingen hebben een geheel nieuwe en revolutionaire werking door het gebruik van PHA's (Poly Hydroxy Acid). Deze vallen trager uit elkaar waardoor ze milder en geleidelijker de huid indringen dan de traditionele peelings. Ze zijn toe te passen voor lichte oneffenheden, fijne lijntjes en littekens.

U hoeft voor deze peelingen niet thuis te blijven en u kunt uw dagelijkse werkzaamheden normaal hervatten na de peeling.
Medik8 peelingen zijn mild voor de huid en beschadigen de huid niet.
Het is belangrijk om de huid minimaal 7 dagen thuis voor te bereiden met de Medik8 serums, omdat de PHA's de werking zal versterken.

Resultaten

* Betere doorbloeding/minder roodheid
* Minder rimpels
* Minder pigment
* Betere opname van de werkstoffen
* Minder grove poriën/egale huid

  • Rewind peel

Voor wie is het? Verouderde huid, zonschade, fijne lijntjes en rimpels.

Wat doet het? Helpt de collageenproductie te activeren, maakt de textuur glad, minimaliseert fijne lijntjes en rimpels, maakt het huidoppervlak voller.

 

  • Even peel

Voor wie is het? Pigmentatie en ouderdomsvlekken.

Wat doet het? Helpt de melanineproductie te minimaliseren, vervaagt pigmentatie, minimaliseert de vorming van verdere pigmentatie.

 

  • Clarity peel

Voor wie is het? Puistjes, vette huid met verstopte poriën en vergrote poriën.

Wat doet het? Zuivert de poriën, minimaliseert acne, helpt celvernieuwing te normaliseren en bevordert een heldere teint.

 

  • Universal AHA peel

Voor wie is het? Voor iedereen.

Wat doet het? Het is een iets mildere peeling. Verheldert, verzacht, ontlast en revitaliseert de huid.

 

 

12 weeks to wow! programma

 

 

Stel je voor hoe je huid er over 12 weken uitziet en aanvoelt. Door thuis de best beschikbare huidverbeteringsproducten te gebruiken in combinatie met Medik8-peelingbehandelingen, kan je jouw beste huid ooit bereiken.

Vooraf doen wij een intakegesprek, huidanalyse en kijken we naar jouw wensen om zo jouw huid te verbeteren. Door jouw wensen en ons advies te combineren gaan we het traject naar een WOW effect starten met 6 peelings die wij gaan samenstellen op basis van jouw huid.

 

 

 

Voor wie is het geschikt?

Voor elke huid die graag verbeterd wil worden!

Of het nu gaat om littekens, pigmentatie, acne of anti-aging.

 

Hoe beginnen we?

Door met een goede voorbereiding te starten! Je komt 2 weken van te voren langs om een huidanalyse en patch test te doen en zo kunnen we checken of we de behandeling veilig kunnen uitvoeren zonder reactie.

Om te starten krijg je producten mee naar huis om de huid voor te gaan bereiden op de peelings. Hiermee word er een weerstand opgebouwd zodat we het maximale uit de huid kunnen halen.

Ook krijg je een eigen huid paspoort waarin we alles noteren wat we gaan doen en hoe jouw huid erop reageert.

 

De peelings

Na 2 weken jouw huid voor te bereiden gaan we beginnen met peelen. Elke 10-14 dagen gaan wij jouw huid vernieuwen totaal 6 keer. Hierbij gaan we in lagen te werk en kunnen er meerdere verschillende peelings aangebracht worden afhankelijk van de wensen. Na de 1e peeling krijg je producten mee naar huis om zo thuis verder te gaan met het complete programma.

 

Tussen de peelings door is het erg van belang dat je de huid op de juiste manier gaat behandelen. Hierom zal daarom ook een behandelplan samengesteld worden om zo het juiste resultaat te behalen en de werking van de peelings te optimaliseren.

 

Downtime (hersteltijd)

De huid gaat zich versneld vernieuwen en zal daarom soms wat gaan schilferen of vervellen. Dit duurt meestal 2 tot maximaal 5 dagen. Dit verschilt per persoon.

 

Resultaat

De huid gaat een mooie natuurlijke glow krijgen! De huid gaat er egaler en meer gehydrateerd uitzien. Na de 12 weeks to wow zullen we een evaluatiegesprek hebben met opnieuw een huidanalyse. Hierbij kunnen we de resultaten vergelijken met toen je begon.

 

Kosten

€ 600,00

 

Wat zit er in de prijs inbegrepen?

- Huid paspoort

- Intake gesprek + patch test

- 6 peelings

- Evaluatiegesprek

- Voorbereidings producten

- Nabehandelings producten