gezichtsbehandelingen

Huidveroudering

Een complete huidverzorgingserie die effectief alle tekenen en gevolgen van huidveroudering aanpakt ten behoeve van een jonger uitziende huid

Pigmentatie

Een effectieve manier om alle zeven vormen van pigmentatie te bestrijden zoals melasma, ouderdomsvlekken, schade door de zon en sproeten

Acné

Een combinatie van Acné behandelingen die gericht alle vormen bestrijdt waar voor zowel jongeren als volwassenen baat bij hebben. 

Roodheid

De zeer gevoelige huid, rosacea, spatadertjes en roodheid worden effectief bestreden

SALONNEPRO

Natuurlijke huidverzorging is niet nieuw, maar natuurlijke producten met een betaalbare prijs is dat wel. Alle producten van Salonnepro zijn volledig biologisch, vegan en vol met werkstoffen.

MEDIK8

Wij geloven dat iedereen Beautiful Skin for Life verdient. Dit is onze ultieme missie en het is eenvoudig.
Het enige wat u hoeft te doen, is onze kernfilosofie van CSA volgen: vitamine C plus zonnebrandcrème overdag, vitamine A 's nachts.
Start hiermee op 30-jarige leeftijd en wij geloven dat u eruit ziet als 40-jarige op 50-jarige leeftijd. Het is nooit te laat om te beginnen met huidverbetering!

 

 

SPA Relax 60 minuten €45,00

Deze behandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, een diepte reiniging, het verwijderen van onzuiverheden, epileren, een gezicht-hals-decolleté massage, masker, serums en een crème.

Acné Facial 45 minuten €37,50

Deze behandeling bestaat uit een reiniging, peeling, comedonen verwijderen, masker en een afsluitende crème. 

Medik8 Facial 60 minuten €50,00

Deze behandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, een diepte reiniging, het verwijderen van onzuiverheden, epileren, een gezicht-hals-decolleté massage, een sterk hydraterend masker, hydraterende voedende serums en een afsluitende hydraterende crème.

Medik8 Superpeel 35 minuten €37,50

Deze behandeling bestaat uit een reiniging, de superfacial peel, een hydraterend masker, een serum en een afsluitende crème.