Huidverjonging IPL

Pijnloos
Effectief
Snel
Voordelig

huidverjonging met IPL

Skin rejuvenation/rimpelvermindering voor het gezicht/hals/decolleté d.m.v. IPL Licht
Sensationele huidverjonging
Huidverjonging met IPL
Hoe werkt het ?
Hoeveel behandelingen zijn er nodig ?

skin rejuvenation/rimpelvermindering met IPL 

Huidverjonging is momenteel een "hot item" voor zowel vrouwen als mannen. Een strakke huid zonder rimpels is waar iedereen naar streeft. Natuurlijk schiet men nog weleens door (vooral in de USA). Hier zijn, vanaf jonge leeftijd, cosmetische ingrepen gemeengoed. Ook botox (met pijnlijke en kostbare behandelingen via de injectienaald...) is tegenwoordig niet meer uit het modebeeld weg te denken. IPL Skin rejuvenation/Rimpelvermindering is het nieuwe pijnloze en véél goedkopere alternatief !

 

sensationele huidverjonging

Huidveroudering is helaas een onvermijdelijk onderdeel van het ouder worden en dat komt door een verminderde aanmaak van collageen en elastine. Twee stoffen in de huid die verantwoordelijk zijn voor een vitale, jeugdige en vooral veerkrachtige huid. Diverse crèmes en lotions kunnen natuurlijk helpen bij het verzorgen van de ouder wordende huid doch het effect is slechts "voor het oog" en van tijdelijke duur. Botox of plastische chirurgie was daarna de volgende stap...

 

huidverjonging met IPL

Nu is er dan een schitterend alternatief... Huidveroudering tegengaan is eenvoudig, veel goedkoper en pijnloos met IPL. Dankzij het pulserende licht van de IPL lamp dat wordt overgebracht op de huid, zal deze er gezonder, frisser en jonger uit gaan zien. Zeker in combinatie met bijvoorbeeld een aanvullende crème of behandeling op de collageenbank (voor het gehele lichaam) gaat U er weer stralend uit zien !

 

Hoe werkt het ?

Het IPL Licht wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Het pigment zal wat vervagen en de poriën zullen fijner worden. Ook wordt de huid gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. Niet alleen zult U er beter uit zien maar ook de "textuur" van de huid wordt duidelijk verbeterd.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig ?

Dat hangt af van verschillende faktoren. Gemiddeld is een kuur van 6 behandelingen voldoende, maar bij een zeer verouderde huid kan een langere kuur noodzakelijk zijn. Tevens raden wij aan om 1 x per 2 maanden een "onderhoudsbeurt" te doen welke we met 25% korting op de zoneprijs kunnen aanbieden.

 

Kom langs voor een informeel, kosteloos, informatie gesprek !

Voor de prijzen klik hier